Behandelingen


Schoonheidsbehandeling

De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken de schoonheidsspecialiste bezoekt, onderscheidt zich na het 35ste levensjaar van andere vrouwen.

Ieder jaar wordt het verschil alleen maar groter.


Shiatsu kosmetiek

Drukpunten, ook wel energie-punten of acupunctuurpunten, spelen een centrale rol bij de meeste oosterse massages. In feite is shiatsu een middel om de innerlijke levenskracht in ons lichaam te kanaliseren. Centraal staat de aanwezige levensenergie en het zelf-genezend vermogen van het lichaam.


Fruitzuurpeeling

Versnelling van het natuurlijk vernieuwingsproces van de huid, te gebruiken bij verouderde huid, ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en acne (acnelittekens).


Acné behandeling

Gaat acne weg? Ja, acne kan volledig verdwijnen door een combinatiebehandeling. U zult er rekening mee moeten houden dat u zelf ook veel moet doen en vooral door moet zetten.

Er bestaat geen middel dat “even” acne verhelpt. Het is belangrijk regelmatig een gediplomeerd schoonheidsspecialiste te bezoeken. Zij kan u voorts als geen ander adviseren over producten die helpen acne onder controle te krijgen.

Enkele foto’s van resultaten van de acné behandeling kunt u bekijken via de Gallerij.


Anti-stress aanpak

Kom langs bij Schoonheidssalon Ligaya om regelmatig te ontstressen, want voorkomen is beter dan genezen. Massage brengt namelijk zowel het lichaam als de geest in balans. Een massage is dus in principe geen luxe, maar een methode om gezond te blijven. Voor een zeer effectieve behandeling wordt 1x per week aangeraden, maar omdat dit voor veel mensen niet haalbaar is raden we min. 1x in de 3 weken aan.

De behandeling is inclusief:

• Reinigen
• Shiatsu massage
• Gezichtsmasker i.c.m. voetmassage


Kobido: Japanse gezichtsmassage

Een natuurlijke facelift! Deze zeer verfijnde techniek wordt op zachte wijze toegepast op het hoofd, het gezicht, de hals en nek/schoudergebied. Het is een traditionele kunst die is voortgekomen uit eeuwenoude Japanse tradities met een lange geschiedenis en ontelbare toevoegingen/verfijningen door de verschillende generaties heen.

Door de Kobido massage, die gebruik maakt van een unieke combinatie van de meridianen en acupunctuurpunten, ontstaat een diepe ontspanning die doorwerkt in het gehele lichaam. Daarnaast geeft deze massagetechniek een natuurlijk facelift effect. De massage maakt namelijk het spierweefsel in het gezicht weer elastischer en strakker, waardoor het in omvang toeneemt en weer sterker wordt. Ook zullen rimpels minder zichtbaar zijn.

De effecten van de Kobido massage harmoniseren u op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, met daarbij een versterking van het immuunsysteem en optimalisatie van het hormonale systeem.

Geadviseerd wordt 1x per week een Kobido behandeling voor een optimaal resultaat.

Enkele foto’s van resultaten van de Kobido behandelingen kunt u bekijken via de Gallerij.


Spot Remover

Last van oneffenheden zoals steelwratjes (fibromen), fijne vaatjes in het gelaat (couperose) of bijvoorbeeld pigmentvlekken? Met behulp van de spotremover zijn deze gemakkelijk te verwijderen. De spot remover verwijdert deze oneffenheden door middel van coagulatie. Bij coagulatie zorgt de stroom, die door het kleine naaldje gaat, voor het wegbranden van de oneffenheden. Zo wordt een fijn vaatje dichtgeschroeid wanneer we deze met de naald van de spot remover behandelen.

De spot remover is een veilige methode die zeer geschikt is voor de kleine oneffenheden en de kans op littekenvorming is zeer klein, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het weg laten schaven van steelwratjes.

Voor steelwratjes of bloedblaasjes (ook wel bekend als cherry angioma) is 1 behandeling vaak genoeg. Voor het coaguleren van vaatjes of pigmentatie zijn vaak meerdere behandelingen benodigd.